OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Okul aile birliği genel kurul toplantısı duyurusudur.

Okulumuz velilerinin dikkatine;

Zübeyde Hanım Sultanbeyli Anaokulunun 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 24/10/2023  Salı günü saat 11:00’de konferans salonunda yapılacaktır. Toplantı ile ilgili gündem maddeleri panolarda asılmış olup, gruplardan paylaşılmıştır. Velilerimizin toplantıya katılımınızı bekleriz.

Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantı 31/10/2023 Salı günü saat 11:00’de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.